Har haft en toppen dag. Började med sovmorgon som jag haft alla dagar den här veckan ändå, hahah. Avklarade mitt sista prov innan lovet & sedan var skoldagen över. 

Åkte & käkade frozen yogurt med några tjejor i klassen, jenny och jag delade snåla som vi är. Men då är det inte så stor chans att man äter ett halft kilo själv (y) 
sedan spenderade vi lite tid i regnet & blev mkt blöta bara för vi har noll koll på hur spårvagnarna går och fungerar. Men vi kom fram senare till bion som tur va och tittade på världspremiären för justin bibers nya film. Tycker inte om han så mkt egentligen men det va kul att se filmen om honom för man lärde sig lite mer om han. Även där delade jag & Jenny på en mellan popcorn som vi slukade vi lätt som en plätt..!

Efter filmen åkte jag hemåt och skulle egentligen träna men det var tydligen inställt... Börjar bli lite tränings beroende för känner ett starkt sug i benen om jag inte får köra slut på mig! Extra viktigt nu också om jag inte ska hinna få träna på hela lovet, grrrr